«6ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα • Έλληνας Πολίτης - Ευρωπαίος Πολίτης» στις 21 & 22 Δεκεμβρίου 2013 στο Αthens Hilton ώρα 10.00-22.00

Η Ευρωπαϊκή Έκφραση & το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού - Ελλάδος συνδιοργανώνουν το «6ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα • Έλληνας Πολίτης - Ευρωπαίος Πολίτης» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 ώρα 10.00–22.00 στο Ηilton, στο πλαίσιο του Money Show.

Το Φεστιβάλ αποτελεί τον τρίτο πυλώνα του πολυΣυνεδρίου και αφορά τον τρίτο τομέα της κοινωνίας των πολιτών. Όπως κάθε χρόνο για 23 χρόνια έτσι και φέτος, το πολυσυνεδριακό γεγονός Money Show συστεγάζει την κορύφωση αυτής της πρωτοβουλίας δίνοντας έτσι τη δυνατότητα μέσω του Φεστιβάλ Εθελοντισμού να αναδειχθεί η κοινωνική ευθύνη όλων των οργανισμών, κερδοσκοπικών και μη, αλλά και η μοναδική αξία και αποστολή του εθελοντισμού, της κοινωνίας πολιτών, της ευεργεσίας, της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, του τρίτου τομέα της σύγχρονης ζωής.

Το 6ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα περιλαμβάνει:
- 50 εκθεσιακά περίπτερα ΜΚΟ που πρεσβεύουν όλο το φάσμα του εθελοντισμού,
- 25 ημερίδες, στρογγυλά τραπέζια και σεμινάρια για θέματα κοινωνίας πολιτών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ : http://goo.gl/hqvVKx

Πρόσκληση από την Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων - ΠΕΣΠΑ στην Ενημερωτική Εκδήλωση στην αίθουσα: Τερψιχόρη C, Ξενοδοχείο HILTON ώρα 5-7 μμ Σάββατο 21 Δεκεμβρίου με τίτλο:

"Σπάνιες Παθήσεις: Ενημέρωση - Εκπαίδευση"

1. «Σπανίζει η εκπαίδευση για τα σπάνια νοσήματα». Παναγούλα Κόλλια - Επίκουρη Καθηγήτρια Μοριακής Γενετικής Ανθρώπου, Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Ασθενών.
2. «Οφέλη από τη διασφάλιση της ποιότητας στη διεξαγωγή κλινικών μελετών». Ευαγγελία Σταθοπούλου,MD, PhD, Ειδική Παθολόγος.
3. « Ενημέρωση- ένα σημαντικό εργαλείο για την ένταξη στο σχολείο. Παράδειγμα στο σύνδρομο Prader- Willi» Βασιλική Μπίλιου, Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων, Συγγενών και Φίλων για Ειδικά Άτομα με Σύνδρομο Prader Willi, Γεν. Γραμματέας Πανελλήνιας Ένωσης Σπανίων Παθήσεων.
4. «Home Start – Υποστήριξη στο σπίτι και Σπάνιες Παθήσεις». Σπύρος Αθανασόπουλος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβούλιου Home – Start Αθήνας– Κατ’ οίκον Υποστήριξη Οικογενειών.

Η Πανελλήνια Ένωση Αμφιβληστροειδοπαθών θα είναι εκεί το Σάββατο, αναζητήστε μας στο περίπτερο της ΠΕΣΠΑ.

Κατηγορίες Νέων: