Επιστημονική Ημερίδα από Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών (ΟΜΜΑ)

Επιστημονική ημερίδα για το Γλαύκωμα, τις παθήσεις του Αμφιβληστροειδούς και τη Διαθλαστική Χειρουργική διοργανώνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet) το ΟΜΜΑ Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Στην ημερίδα, που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΕΛΙΑ, θα παρουσιαστούν ιατρικά θέματα αιχμής όπως είναι η θεραπευτική χρήση των βλαστοκυττάρων σε γενετικές παθήσεις.

Επίσης θα γίνουν αναλυτικές παρουσιάσεις σχετικά με τις νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση του καταρράκτη και του κερατοκώνου, την αντιμετώπιση των αποφρακτικών αγγειοπαθειών του Σακχαρώδους Διαβήτη, της Ηλικιακής εκφύλισης της Ωχράς Κηλίδας, το γενετικό έλεγχο για οφθαλμολογικές παθήσεις, τα νεότερα στην διαθλαστική χειρουργική και τη σύγχρονη διάγνωση του Γλαυκώματος.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης αναλυτικές παρουσιάσεις ιδιαίτερων περιστατικών που αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία στο ΟΜΜΑ.

Η ημερίδα, στην οποία συμμετέχουν περί των 40 ομιλητών, θα μεταδίδεται ζωντανά στο: www.ommavision.gr και στο Web Tv: www.Hellasnews.tv

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του ΟΜΜΑ στο τηλέφωνο 2106755850 μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου.

ΟΜΜΑ
Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών

Πηγή: Υγεία online 8/12/2012

Κατηγορίες Νέων: