Μεγάλη συναυλία με τίτλο “6 φωνές για την Αμυμώνη”

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (παλέ ντε σπορ) η μεγάλη συναυλία “6 φωνές για την Αμυμώνη. Μια μεγάλη γιορτή στην πόλη μας με πάνω από 8.000 καλεσμένους που γέμισαν το χώρο από νωρίς για να τραγουδήσουν μαζί με τους 6 εξαιρετικούς καλλιτέχνες και να ενισχύσουν την “ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ” στην προσπάθειά της να λειτουργήσει το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας των παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες στη Θεσσαλονίκη. 

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς, με σκοπό να βοηθήσουν όσο γίνεται περισσότερο, τα παιδιά του Συλλόγου. Τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, χειροκροτούσαν, χόρευαν, γελούσαν και απολάμβαναν κάθε στιγμή.

Όλα τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Σύλλογο, για τη λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας “Η ΑΜΥΜΩΝΗ”

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές που με μεγάλο ενθουσιασμό μοιράστηκαν το βάρος και τις ευθύνες της τελικής εκτέλεσης. Τη μέρα της συναυλίας βρίσκονταν παντού για να προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους για το Σύλλογο και τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε τους Διασώστες της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ο.Μ.Α.Κ.) για την άψογη υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης.

Πηγή: amymoni-thes.gr 6/2/2014

Κατηγορίες Νέων: