Σκύλος βούτηξε στις γραμμές του τρένου για να σώσει το αφεντικό του

Συγκίνηση προκαλεί η αυτοθυσία που επέδειξε ένα λαμπραντόρ για να σώσει το αφεντικό του που έπεσε στις γραμμές του μετρό στο Μανχάταν.

Ο 61χρονος Σεσίλ Γουίλιαμς, ο οποίος έχασε την όρασή του το 1995, λιποθύμησε ενώ βρισκόταν στην πλατφόρμα του μετρό και έπεσε στις ράγες. Ο σκύλος-οδηγός του, ο 11χρονος Ορλάντο, βούτηξε επάνω του και άρχισε να τον γλείφει ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Και οι δύο γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα. Ο Γουίλιαμς, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται δήλωσε ότι ο Ορλάντο του έσωσε τη ζωή και δεν θα ήθελε ποτέ να τον αποχωριστεί. Όμως λόγω ηλικίας, το συμπαθέστατο τετράποδο θα βγει εκτός υπηρεσίας σε έναν χρόνο και ο Γουίλιαμς θα πρέπει να βρεί άλλον οδηγό.

Ο 61χρονος δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο ότι η ασφάλειά του καλύπτει τα έξοδα μόνο για έναν σκύλο-οδηγό και ο ίδιος δεν έχει τη δυνατότητα να συντηρεί τον Ορλάντο.

Η ιστορία του συγκίνησε αρκετούς και, τελικά, χάρη στις οικονομικές προσφορές τους, ο Γουίλιαμς θα κρατήσει τον Ορλάντο και μετά τη συνταξιοδότησή του.

Πηγή: gr.news.yahoo.com 19/12/2013

Κατηγορίες Νέων: