ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

 

Αθήνα 4 Ιανουαρίου 2021,

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Σπανίων Νοσημάτων Παθήσεων (Ε.Ο.Σ. –Σ ΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.), με τα λύπης του ενημερώθηκε για την αιφνίδια απώλεια της Μαριάννας Λάμπρου, η οποία επί σειρά ετών ήταν Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Οζώδους Σκλήρυνσης και της Πανελλήνιας Ένωσης Σπανίων Παθήσεων (ΠΕΣΠΑ).

 

  Η παρουσία και το έργο της για τουλάχιστον 20 έτη, συνέβαλλε στην αναγνώριση και ανάδειξη ποικίλων θεμάτων που αφορούν στα Σπάνια Νοσήματα, συγκεντρώνοντας πολλούς συλλόγους ασθενών σε ένα κοινό αγώνα υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η αναγνώρισή της ήταν αποδεκτή, τόσο σε Εθνικό, όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

  Η διοίκηση της Ε.Ο.Σ. –Σ ΠΑ.ΝΟ.ΠΑ., μαθαίνοντας με έκπληξη ότι η Λάμπρου Μαριάννα απεβίωσε την πρωτοχρονιά του 2021, επιθυμεί να εκφράσει στους οικείους της, στα μέλη των συλλόγων που υπηρέτησε ως διοίκηση, αλλά και στους άλλους συναγωνιστές συλλόγους  των Σπανίων Παθήσεων τα θερμά συλλυπητήρια και να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα της διατήρησης στο πνεύμα και στο έργο όλων μας, του ενθουσιασμού και της δύναμης που διέθετε η Μαριάννα, αλλά και της αγωνιστικότητας της για να φέρει εις πέρας το δύσκολο και πολύπλοκο έργο της.

 

Καλό ταξίδι,

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Σ. –Σ ΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.,

 

Χατζηχαραλάμπους Ευστράτιος

Πρόεδρος

Κατηγορίες Νέων: