Διεθνής Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού - Τελετή παράδοσης του 1ου Σκύλου Οδηγού Τυφλών σε χρήστη

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη Διεθνή Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΜΠΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΥΦΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ» πραγματοποίησε Διήμερες δράσεις για την Συμβολή των Σκύλων Οδηγών/Βοηθείας στην πλήρη ανεξαρτητοποίηση των ατόμων με προβλήματα όρασης και άλλων Αναπηριών.

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε παράλληλα Ημερίδα για τον Ρόλο των ζώων στην Θεραπεία, αποκατάσταση και αυτόνομη διαβίωση των ατόμων με Αναπηρίες, παρουσιάστηκε το έργο του «Κέντρου ΣΚΥΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ» και έγινε τελετή παράδοσης του Σκύλου Οδηγού MELITTA σε τυφλό χρήστη!

Τις πρωινές ώρες της 14ης Οκτωβρίου καθώς και όλες τις ώρες της 15ης Οκτωβρίου γίνονταν δράσεις και επιδείξεις δεξιοτήτων από τους σκύλους οδηγούς σε μαθητές σχολείων και στο ευρύτερο κοινό.

Φωτογραφία: Η πρόσκληση για τον Διήμερο Εορτασμό για την Διεθνή Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού 14-15 Οκτωβρίου 2013 στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100. Γκάζι, Κτίριο Μηχανουργείο. Σας περιμένουμε!!

Πηγή: technopolis-athens.com 02/10/2013

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη Διεθνή Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΜΠΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΥΦΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ» θα πραγματοποιήσει Διήμερες δράσεις για την Συμβολή των Σκύλων Οδηγών/Βοηθείας στην πλήρη ανεξαρτητοποίηση των ατόμων με προβλήματα όρασης και άλλων Αναπηριών. Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί παράλληλα Ημερίδα για τον Ρόλο των ζώων στην Θεραπεία, αποκατάσταση και αυτόνομη διαβίωση των ατόμων με Αναπηρίες, θα παρουσιαστεί το έργο του «Κέντρου ΣΚΥΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ» και θα γίνει τελετή παράδοσης του Σκύλου Οδηγού MELITTA σε τυφλό χρήστη! Τις πρωινές ώρες της 14ης Οκτωβρίου καθώς και όλες τις ώρες της 15ης Οκτωβρίου θα γίνονται δράσεις και επιδείξεις δεξιοτήτων από τους σκύλους οδηγούς σε μαθητές σχολείων και σε ευρύτερο κοινό

Πηγή: newsitamea.gr