1ος Αγώνας Σκυταλοδρομίας Συλλόγων Ασθενών, 22 Φεβρουαρίου 2015

Η Πανελλήνια Ένωση Αμφιβληστροειδοπαθών συμμετείχε μαζί με άλλους συλλόγους ασθενών στον 1ο Αγώνα Σκυταλοδρομίας Συλλόγων Ασθενών που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Rett "Άγγελοι Γης", με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων της 28ης Φεβρουαρίου 2015. Rare Disease Day

Ο αγώνας σκυταλοδρομίας έγινε την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015, στις 12.00 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μετς, Μουσούρη Μάρκου 70, Αθήνα - Παγκράτι, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Σε αυτόν τον Αγώνα δεν υπήρξαν ομάδες. Η ομάδα ήταν mία. Όλοι οι δρομείς ήταν μέλη των συλλόγων ασθενών που συμμετείχαν στην εκδήλωση, με κεντρικό σύνθημα "Είμαστε Όλοι Μια Ομάδα".

Η σκυτάλη αυτή μετέφερε το μήνυμα της δύναμης, της ελπίδας, της προσπάθειας και της συλλογικότητας στον Αγώνα που δίνουμε όλοι με κοινό στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των Ασθενών.

Στον τερματισμό ήταν ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Πληροφορίες FB Event ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ'' : http://goo.gl/vyGQga

Πηγή: οι φωτογραφίες είναι συλλογή από του συμμετέχοντες συλλόγους που αναφέρονται παρακάτω : @ΆΓΓΕΛΟΙ ΓΗΣ @Ζωή με NF Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας
@Σωματείο Καλυψώ

Δείτε εδώ ένα ερασιτεχνικό βίντεο της εκδήλωσης.

Αφίσα εκδήλωσης

Συμμετοχή της Π.Ε.Α. στην εκδήλωση

Ομαδική φωτογραφία όλων των συμμετεχόντων